“Konceptet kunde knappast vara tydligare. Å ena sidan har vi Kina, restaurangchefen Christina Wu Persson och ett kök som arbetar med asiatiska tekniker. Å andra sidan Sverige, köksmästare Oscar Persson och lokala smaker som dill, lingon, rödbetor, havskräftor… Tanken är alltså att den säsongsanpassade avsmakningsmenyn ska vara ett kärleksmöte mellan björk och bambu. Hur blir avkomman då? Jo, tack. Skötsam och välartad. En inledande mousse på gröna ärtor är ett behagligt välkomnande, men här märks över huvud taget inte mamma bambus asiatiska handlag. En färsk kräftstjärt som slickats lätt av eld är däremot underbar och serveras med dill- och kräftfyllda dumplings. En jordärtskocka har bakats, torkats och friterats till ljuvlig konsistens, och får sällskap av cashewmajonnäs och rödbetor. Bäst gillar vi den husmansdoftande signaturrätten: Ångad, långkokt fläsksida med rårakor, lökpuré och portersky som piggas upp av krasse och färsk wasabi.”