”Björk och Bambus team lyckas verkligen kombinera svenskt och asiatiskt i varje rätt”, skriver Uteätarna. Enkelt uttryckt serveras vi två förrätter, tre varmrätter och en dessert – alla med ett specifikt vin till.
Read MorePress
“Konceptet kunde knappast vara tydligare. Å ena sidan har vi Kina, restaurangchefen Christina Wu Persson och ett kök som arbetar med asiatiska tekniker. Å andra sidan Sverige, köksmästare Oscar Persson och lokala smaker som dill, lingon, rödbetor, havskräftor…
Read MoreNominerade i två kategorier; SERVITÖRERNAS SERVITÖR och SERVITÖRERNAS SERVICEUPPLEVELSE.
Read MoreDe 25-sitsiga Björk och Bambu-ägarna gör allt de älskar mest. År 2013 öppnade gifterparet Persson sitt eget utrymme med egna besparingar, med huvudorsaken till Sverige och Asien.
Read MoreSedan 2013 har det serverats avsmakningsmenyer med nordiska smaker tillreda med hjälp av asiatiska tekniker på Björk och Bambu i Linné. I sommar öppnar de för första gången upp för lunch.
Read More"Den eldade havskräftan och torskrätten smakar fantastiskt." Besöket är personligt och professionellt. Maten visuell, mycket god, med avvägda och finstämda smaker. Rätterna inbjöd...”
Read MoreNominerad i två kategorier; SERVITÖRERNAS SERVITÖR och BÄSTA SERVICEUPPLEVELSE.
Read MoreNamnet Björk och Bambu symboliserar Norden och Asien, men också Oscar och Christina som äger och driver restaurangen.
Read More